O le National Fireworks Association (ma ona sui e silia i le 1200) o loʻo avea ma sui o le au fai mea afi, tagata faʻaulufale mai, ma tagata faʻatau oloa i le tulaga o le atunuʻu i luma o le fono faitulafono ma tulafono faʻatonutonu. Matou faʻalauiloa foʻi le saogalemu o le lynchpin o le alamanuia. E talitonu le NFA ile faʻaogaina ole saienisi lelei e faʻalauiloa ai le saogalemu ole masini pyrotechnic, ma e avea foʻi matou ma leo mo le miliona o tagata Amerika o loʻo faʻaaogaina a matou oloa.
O le Coronavirus na afaina ai tagata gaosi oloa, tagata faʻaulufale mai, tufatufaina ma tagata faʻatau oloa, ma e aunoa ma le faʻatulafonoina lelei ma faʻamama tulafono, o le siama o le a iai ni faʻalavelave mataʻutia i le lumanaʻi o le vaitau o le afi o le 2020, ma pisinisi laiti o loʻo faʻaulufale mai, tufatufa ma faʻatau afi.

O le NFA, faʻatasi ai ma le tatou Washington, DC, 'au, o loʻo faʻaauauina pea ona faia le mataupu i tulafono talafeagai ma faʻatonutonu tino e fautua mo la tatou pisinisi:
E i ai le popolega moni e uiga i le kilivaina o mea faʻapapa e teu ai oloa ma gaosia i le US mai Saina. Matou te manaʻomia le Konekeresi e faʻamautinoa o loʻo mauaina e US ports nei container container ma o loʻo faʻamuamua a latou asiasiga i le kilia vave o koneteina.

Afi o se "hyper-vaitau" oloa e manaʻomia e le alamanuia mo Iulai 4th. O le a mataʻutia pe a fai o taulaga e mauaina se tele, vave, ulufale mai o koneteina tumu i afi, ma latou te leʻi saunia lelei e faʻagaioia. O le le iai o ni oloa o le a tupu ai ni faʻatuai tele ma ono avea ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, puipuia le oloa mai le o ese mai taulaga ma totonu o faleoloa ma fale teu oloa.
O le mafuaʻaga ua matou lagolagoina ai ona o aʻafiaga o le Coronavirus o loʻo i luga o le laupapa. O le 1.3G ma le 1.4S faʻaputuga afi afi, faʻapea foi ma le 1.4G tagata faʻatau afi afi, o le a afaina ai tautupe. O aʻafiaga o le siama i le gaosiaina ma le sapalai o oloa mai Saina e leʻo iloa. Ae paga lea, o le siama faʻamaʻi na tupu mai i se faʻalavelave na tupu ia Tesema o le 2019, ma mafua ai ona tapunia uma fale faʻaputuga afi a le malo o Saina. Lenei o le masani taualumaga pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Mea ua tatou iloa:
• O le a iai ni faʻaletonu i le afi afi o loʻo i ai i lenei vaitau o le afi, ma mafua ai le aʻafia o le tatou kamupani.
• O oloa e taunuʻu mai i taulaga i Amerika o le a oʻo mai i se taimi e sili atu nai lo le mea e masani ai, e faʻatupu ai tua ma toe tolopo ai - ono oʻo atu i le taufaaiuiuga o le Tautotogo.
• Afi, aemaise lava i latou i le itu o tagata faʻatau, e "tele-taimi," o lona uiga toeititi atoa o le tasi le tupe maua mo se vaega taua o le alamanuia tupu i totonu o le 3 i le 4-aso vaʻai lata i le aso 4 o Iulai. E leai se isi alamanuia e feagai ma se "hyper-vaitau" pisinisi faʻataʻitaʻiga.
 
Aafiaga ono mo 1.3G ma 1.4S polofesa faʻaputuga afi:
• O le faʻaititia o sapalai mai Saina e ono mafua ai le siitia o tau, aua o kamupani e tatau ona aumaia isi atunuʻu mo le sapalai.
• E ui e tele faʻaaliga faʻaaliga e faʻamanatuina ai le Tutoʻatasi o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau, atonu e toʻaitiiti atigi pulu na fanaina ona o tala o le tupe e tumau mafolafola. Ole tele o kamupani faʻaaliga lapoʻa o loʻo iai ni mea taua na maua i lea tausaga ma lea tausaga, ae mo sapalai ole tausaga nei, e ono manaʻomia ona latou faʻaogaina ni mea taua. O le a sili atu le lelei o atigi ae o le a sili atu tau. Lona uiga e aunoa ma le faʻateleina o paketi, faʻaaliga afu e mafai ona vaʻaia nai atigi atigi fana.
• O faʻaaliga laiti a le nuʻu e faʻaali atu e ono pagatia ai pe matuaʻi tupu foʻi. O faʻaaliga masani e pei o nei o loʻo faʻatinoina e kamupani faʻaali laʻititi e ono le tele ni a latou lisi o mea e teu ai. O le utiuti o sapalai i lenei tausaga e mafai ona faʻamaonia e sili ona leaga.
 
Aafiaga ono mo 1.4G tagata faʻatau afi:
• O le faʻaititia o le sapalai mai Saina o le a mafua ai le tele o le lava o faʻamatalaga.
• O le le lava o suʻesuʻega o le a mafua ai le siitia o tau mo tagata uma o aafia ai - tagata e faaulufaleina mai oloa, tagata faatau oloa, o faleoloa ma tagata faatau.
• E tusa ma le 100% o oloa faʻapapa a tagata e faʻaaogaina i le maketi i Amerika. Ona o le tuai ona o le Coronavirus ma le falefaigaluega na muamua tapunia, o loʻo feagai le kamupani ma se mea e leʻi feagai ai muamua.
• O le tuai ona lafo o le a faʻaleagaina aua e tatau ona taunuʻu oloa i fale teu oloa / faleoloa tetele 6-8 vaiaso ae le i oʻo i le aso malolo o Iulai 4th, ina ia mafai ai ona tufatufa atu i le atunuʻu i le taimi e tatau ai i le au faʻatau oloa ona faʻatu a latou faleoloa ma amata a latou faʻasalalauga. Ile tele o faamaumauga e manaʻomia mo lenei vaitau ua taunuʻu mai ua tuai, o le ai ai faʻalavelave taua i tamaʻi pisinisi fai pisinisi e ola ai i lenei vaitau.
 
Faʻatamaia o le tamaoaiga mo le vaitau o afi.
• O loʻo feagai nei le galuega faʻafuaseʻi a Amerika ma se luʻitau o le tamaoaiga. Faʻamaumauga mai le 2018 vaitau faʻaalia ai se tuʻufaʻatasia alamanuia tupe maua o le $ 1.3B vaeluaina i le va o polofesa ($ 360MM) ma tagata faʻatau ($ 945MM). Tagata faʻatau e toeititi lava faʻaaluina le $ 1Biliona naʻo ia.
• O nei vaega o alamanuia na tupu aʻe i le averesi o le 2.0% ma le 7.0% nai lo le 2016-2018. I le faʻaaogaina o na tuputupu aʻe, e pei ona fuafuaina, e mafai ai ona matou fuafuaina o tupe maua i lenei tausaga a itiiti mai e $ 1.33B e vaelua ile va o tagata tomai faapitoa ($ 367MM) ma tagata faʻatau ($ 1,011MM).
• Peitaʻi o lenei tausaga ua fuafuaina o le a tupu maualuga. Iulai 4th o le Aso Toonai - masani le sili Iulai 4 aso mo le pisinisi. A fua i le averesi o le tuputupu aʻe o tau mai le aso Toʻonaʻi talu ai, Iulai 4 tausaga, matou te fuafuaina tupe maua mo le alamanuia i lalo o tulaga masani o le aofai $ 1.41B, vaevaeina i le va o polofesa ($ 380MM) ma tagata faʻatau ($ 1,031MM). , mai le afaina o le Coronavirus, i le pitonuu o le leiloa i tupe mama o 30-40%. I le tulaga o vaega o pisinisi, o loʻo matou faʻaaogaina le ogatotonu o le 35%.

Faʻavae i luga o matou faʻamatalaga, o le taumateina fuafuaina mo lenei vaitau o:
         Afi faapolofesa - Tupe maua leiloa: $ 133MM, tupe mama leiloa: $ 47MM.
         Afi a tagata faʻatau - Leiloa tupe maua: $ 361MM, tupe mama leiloa $ 253MM.

O nei tupe leiloa atonu e le foliga lapoʻa faʻatusatusa i isi pisinisi, ae e taua tele i se alamanuia faia mai ni nai tele kamupani ma le faitau afe o matua laiti "mom ma pop" faʻagaioiga. O lona iʻuga, o le toʻatele o tagata e onaina, o le a tutuli ese mai pisinisi.
Tatou te feagai ma leiloa, mo le leai o se sili atu auala e tuʻuina ai, i le atoa tausaga. E leai se vaitau lona lua mo le toʻatele o le aufaipisinisi afi afi. Faatasi ai ma lenei lomiga aafia ai le Iulai 4th vaitau le tutusa, o le tele o vaega o tupe maua a le kamupani afi, o le leiloa ono sili atu.


Taimi Post: Tes-22-2020